Instantor-lainat, ei liitteitä - TOP

Näin haet lainaa ilman tositteita

Instantor laina on laina, joka myönnetään ilman liitteitä. Vahvistat tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua, joka varmentaa tulosi pankkitilin tiliotetta lukemalla. Tarvitset Instantor-lainan saamiseksi pelkät verkkopankkitunnukset. 

Katso alla näkyvästä listasta parhaat lainapalvelut Instantor-lainan hakemikseksi. Huomaa kuitenkin, että mikäli olet hakemassa isompaa lainaa, voi lainahakemuksen yhteydessä lisävaatimuksena olla palkkatositteen tai eläkepäätöksen lähettäminen. Alle 10000 euron lainan voi kuitenkin saada suoraan Instantorilla. 

Mikä on "Insntantor-laina"?

Instantor-laina on Instantor-nimistä verkkopalvelua prosessissaan hyödyntävä luotto. Laina myönnetään ilman paperisten liitteiden lähettämistä, tulotietojen varmentamiseen käytetään automaattista tiliotteen lukemiseen erikoistunutta ohjelmistoa.

Voit hakea Instantor-lainaa samaan tapaan kuin perinteisellä tavalla myönnettyjä luottoja. Valitset vain lainaprosessista tulotietojen varmennustavaksi Instantorin. 

Tunnistaudu Instantoriin käyttämällä pankkitunnuksiasi ja antamalla lupa palvelulle lukea tiliotteesi. Instantor pyrkii tulkitsemaan tulotapahtumia siten, että säännöllisten tulojen lähde voidaan yksilöidä lainanmyöntäjälle.

Instantor ei siis ole kiinnostunut kauppalaskuistasi, vaan palvelun tarkoituksena on vahvistaa lainahakemukselle ilmoittamasi tulotiedot.

Vuonna 2013 voimaantulleen lain mukaan lainanhakijan tulotiedot tulee varmentaa ennen lainan myöntämistä. Näin ollen jokainen luotto tulisi myöntää vasta palkkatositteen tai eläkepäätöksen lähettämisen jälkeen. 

Instantor mahdollistaa nopean lainaprosessin, jossa ylimääräisiä koukeroita on mahdollisimman vähän. 

Onko Instantor luotettava palvelu?

Instantor on ruotsalaisen Instantor AB:n kehittämä palvelu, jota käyttävät kymmenet suomalaiset lainaa myöntävät yritykset. Tietoomme ei ole tullut ainuttakaan väärinkäytöstä tai muutoin epäselvää tilannetta, jossa laina-asiakas olisi joutunut palvelun käytön vuoksi ei-toivottuun tilanteeseen.

Instantor on toiminut alalla vuodesta 2015 lähtien. Voit lukea palvelusta tarkemmin heidän kotisivuiltaan https://www.instantor.com/income-verification/. Palvelu on laajentunut jo useaan maahan ja maanosaan.

Instantor lainat - TOP

Instantor-lainat ovat lainoja, joissa tulotietojen varmennus tehdään ilman lähetettäviä liitteitä suoraan automaattisen työkalun avulla. Instantor lukee tiliotteiden tulo- ja menotapahtumia ja pyrkii päättelemään tilitiedoista pätevätkö lainahakemukselle ilmoitetut tulot.

Instantor laina yleinen nykyisin myönnettävä vakuudeton luotto. Pankit pyrkivät karsimaan prosesseistaan kaiken ylimääräisen asiakasta häiritsevän työn. Instantor on antanut mahdollisuuden käsitellä luottoja lain puitteissa vaatimatta asiakasta toimittamaan jäljennöksiä palkkatositteista, eläkepäätöksistä tai verotuspäätöksistä. 

Usein kysyttyä Instantor-lainoista

Ohjeita nopean ja helpon lainan hakemiseksi

Voit valitan pankin tai luottolaitoksen prosessista haluamasi tavan todistaa tulotietosi. Instantor on saatavilla tällä sivulla listatuissa lainapalveluissa.

Saat palvelun käytön jälkeen ilmoituksen pystyikö Instantor lukemaan pankkitilisi tiliootteet hyväksytysti. Mikäli näin ei tapahtunut pankki haluaa nähdä kopion vaadistusta tulotositteesta.

Muista aina käyttää lainahakemuksella sitä pankkitiliä ja sen pankkitilin tunnuksia tunnistautuessa, jolla tulosi sijaitsevat. Mikäli tilillä ei ole mitään tuloja, ei Instantor voi mennä läpi. Tällöin liitteiden lähettäminen on ainoa tapa todistaa tulot.

Keskimäärin noin 10000 euron luotto on maksimi, jonka Instantorilla voi saada. Tämän jälkeen pankkien riskiluokitus alkaa vaatia vahvempia dokumentaatioita lainan saamiseksi. Helpoiten Instantorilla saa noin 100-5000 euron lainan.

Ei ole, voit jättää Instantorin tekemättä ja lähettää pankille palkkatositteen, eläkepäätöksen tai tiliotteesi manuaalisesti, vaikkapa sähköpostilla asiakaspalveluun tai liittää ne lainaprosessissa suoraan sähköisesti hakemukseesi.

Tiliotteesi tietoja käytetään lainan hakemiseen ja tulotietojesi todentamiseen. Ei muuhun.

Lainaailmanliitteitä.com on puolueeton verkkopalvelu, joka pyrkii listaamaan senhetkisen lainapalvelut, joista voi hakea lainaa ilman paperisten dokumenttien lähettelyä.

2019, kaikki oikeudet pidätetään.